El sènior B del Qbasket jugarà la temporada vinent a Tercera Catalana


  • Comparteix:

El sènior B del Qbasket Sant Cugat jugarà la temporada que ve a Tercera Catalana. Els blau cel, que han acabat quarts del grup 6 de Territorial, hi accedeixen per la renúncia d'alguns equips. L'equip continuarà entrenat, una temporada més, per Carles Medina.

Amb aquest ascens el conjunt santcugatenc recupera una categoria on ja va competir fa dos anys. I ho fa després d'una temporada en què ha dominat el seu grup, en primera posició durant gairebé tot el curs excepte en el tram final de lliga.

El responsable de comunicació del club, Javier Martínez, considera que l'equip podrà competir en la categoria sense problemes.


Javier Martínez

Aquest equip fa dos anys estava a Tercera i per nivell no tindrà cap problema . Es més, creiem que pot estar a la part mitja alta sense problemes.


L'equip es reforçarà amb les incorporacions del sub 21 Pol Torné i la del jugador del sènior A Marc Gené. El club no descarta alguna incorporació més del mateix club al setembre provinent.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.