La UESC lluitarà al competitiu grup 1 de Copa Catalunya


  • Comparteix:

Lluís Curto i companyia hauran de suar per ser entre els primers

Lluís Curto i companyia hauran de suar per ser entre els primers

La Unió Esportiva Sant Cugat (UESC) masculina iniciarà la temporada el tercer cap de setmana de setembre a casa contra el Platges de Mataró, en la primera jornada del grup 1 de Copa Catalunya. Els santcugatencs han canviat de grup respecte el curs passat, fet que els fa jugar contra 13 equips nous. CB Castellar i Barberà seran els únics rivals contra els quals repetiran els de Marc Guillem la temporada que ve, la qual s'iniciarà amb un calendari, en principi, favorable als vermell-i-negres.

La poderosa Unió Esportiva Sant Cugat, que s'ha reforçat amb jugadors d'entitat aquest estiu, ja coneix el camí que ha de recórrer durant la temporada 2014-15. Els santcugatencs competiran contra rivals que, en alguns casos, també han fet incorporacions de luxe. Equips com el CN Sabadell, que s'ha fet amb els serveis de Jonathan Ramírez, procedent de Lliga EBA, o com el Boet Mataró, que ha fitxat el pivot també exEBA Sergi Homs, del CB Tarragona.

La primera jornada serà al pav 1 de la Rambla del Celler, en horari habitual de dissabte a un quart de vuit de la tarda, contra el Platges de Mataró. El primer desplaçament és, en principi, prou assequible. I és que els de Marc Guillem marxaran a la pista del CB Granollers, un dels cinc equips que ha ascendit de Primera Catalana. Els altres quatre són el ONE Ceset de Girona, la Salle Manresa, el CE Onyar i el Cerdanyola. Precisament, la UESC jugarà contra tres d'aquests quatre equips a les jornades 3, 4 i 5.

Així doncs, els santcugatencs tindran un inici de curs, sobre el paper, tranquil, Ara bé, el seu entrenador, Marc Guillem, ressalta l'enorme dificultat del grup i considera que l'objectiu passa per, com a mínim, ser entre els vuit primers.

Marc Guillem

Queda un grup molt competitiu, i per nosaltres siginfica una readaptació per tornar a conèixer rivals. Crec que de moment no és fàcil dir més enllà dels vuit primers.


Els fitxatges d'Unai García, Alberto Reyes i Roger Guàrdia col·loca la santcugatenca com una de les plantilles més competitives de la categoria. Tot plegat, en un curs que clourà el segon cap de setmana de maig a casa contra el CB Vic.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.