La UESC coincideix només amb tres rivals respecte la temporada passada


  • Comparteix:

La UESC afrontarà el segon curs seguit a Primera Catalana

La UESC afrontarà el segon curs seguit a Primera Catalana

El conjunt femení de la Unió Esportiva Sant Cugat (UESC) iniciarà el segon curs consecutiu a Primera Catalana contra el CB Olot, l'últim dissabte de setembre a un quart de vuit de la tarda al pav 1 de la Rambla del Celler. Les santcugatenques han canviat de grup i s'enfrontaran a 12 equips nous respecte la temporada passada. D'aquests 12, fins a sis ascendeixen de Segona Catalana.

Després de mantenir-se per primera vegada a la seva història a la categoria, la UESC afronta un nou repte a Primera Catalana. El de consolidar-se i provar de fer fort el projecte per, en un futur immediat, aspirar a fites més ambicioses. Per fer-ho les vermell-i-negres s'hauran d'adaptar ràpid a un grup en el qual se les veuran amb molts rivals nous. Les santcugatenques repetiran només contra Sant Nicolau, Joventut Terrassa B i CN Terrassa.

D'altra banda, Tordera, Ceset de Girona, SAFA Claror, Premià, Sant Andreu Natzaret i Escola del Carme seran els rivals, a priori, més assequibles, tenint en compte que són els que han ascendit de Segona Catalana. El calendari fa que la UESC encadeni tres d'aquests rivals a les jornades 5, 6 i 7, tram en què les de Simón podrien aprofitar per sumar aviat els màxims triomfs possibles.

Un Germán Simón, tècnic de l'equip, que ha incorporat tres jugadores per al curs que ve, Raquel Pérez, Puri García i Laia Martín. L'entrenador es mostra esperançat amb el paper que pugui fer la seva plantilla.

Germán Simón

Podem aspirar a més coses, però dependrà de com es reforcin la resta dels equips. Intentarem seguir sumant el que portem de l'any passat.


Al curs 2013-14, l'equip de Sant Cugat ha acabat en una meritòria vuitena plaça, amb 17 victòries i 13 derrotes.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.