Jaume Rovira es fa càrrec del Qbasket Sant Cugat femení


  • Comparteix:

Jaume Rovira, nou entrenador del Qbasket SC femení / Font: Qbasket Sant Cugat

Jaume Rovira, nou entrenador del Qbasket SC femení / Font: Qbasket Sant Cugat

Jaume Rovira serà el nou entrenador del Qbasket Sant Cugat femení. El director tècnic del club se situa també al capdavant d'un equip que es fixa l'objectiu de tornar a mantenir la categoria a Segona Catalana. Serà el tercer entrenador en les tres darreres temporades de l'equip, succeïnt Arnau Brunet el curs 2012/13 i Marta Ollé la temporada passada.

Malgrat obtenir la fita marcada per al curs passat, mantenir la categoria a Segona Catalana, Marta Ollé va deixar la banqueta del Qbasket Sant Cugat femení per motius personals. El club va assegurar que treballava amb alguns noms per trobar el substitut, però el relleu ha acabat sent de casa. Jaume Rovira va arribar a l'entitat en el procés en què es convertia a Qbasket Sant Cugat, entitat hereva del CB Mira-sol.

Amb la reconversió del club també es va apostar per una renovació en la direcció esportiva, tasca que va assumir Jaume Rovira. Després d'un curs exitós, amb l'ascens del primer equip masculí, Rovira sumarà la responsabilitat de mantenir el sènior femení. La temporada passada Marta Ollé agafava les regnes de la plantilla en el seu debut a Segona Catalana. Ara serà el torn del tècnic de tornar a assolir aquesta fita, una salvació que enguany ha arribat després de la fase de permanència.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.