El Qbasket Sant Cugat matina i engega motors pel debut a Segona Catalana


  • Comparteix:

El Qbasket torna a engegar motors / Font: Qbasket Sant Cugat

El Qbasket torna a engegar motors / Font: Qbasket Sant Cugat

El Qbasket Sant Cugat enceta aquest dilluns la pretemporada per al curs 2014/15, en què l'equip debutarà a Segona Catalana. Tres partits amistosos d'alta exigència i una estada a Llívia formaran una preparació que ha de servir per conjuntar sensacions entre la plantilla i el nou tècnic de l'equip, Ernest Santana. L'estrena en competició oficial del Qbasket serà diumenge 21 de setembre a casa, contra el Bàsquet Neus.

Tret de sortida per a la pretemporada del Qbasket Sant Cugat. Després de la brillant temporada passada, en què va ascendir amb facilitat des de Tercera Catalana, l'equip ha pres un canvi de rumb amb la incorporació d'Ernest Santana al capdavant. Per assumir el repte de Segona Catalana, Santana reconeix que cal apropar el més aviat possible posicions i cohesionar la plantilla. És per això que ja aquesta primera setmana la plantilla marxarà a Llívia a fer una estada.

Ernest Santana

Comencem per conjuntarnos més, treballar els nivells físics i tàctics. Comencem una estada a Llívia, per conjuntar.


Després d'aquesta concentració es mantindran les sessions d'entrenament i es disputaran tres amistosos contra equips de categoria. Els santcugatencs s'enfrontaran al Sitges de Primera Catalana el 30 d'agost, i 13 dies més tard se les veuran amb el Pineda de Mar, també de Primera. El rival més exigent de pretemporada serà un equip de Copa Catalunya, el qual encara es desconeix quin és i quan i on s'enfrontarà al Qbasket Sant Cugat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.