Sergi Sánchez deixa la direcció tècnica de la Unió Esportiva Sant Cugat


  • Comparteix:

Sergi Sánchez deixa la UESC / Font: Sergi Sánchez

Sergi Sánchez deixa la UESC / Font: Sergi Sánchez

Sergi Sánchez deixa la direcció tècnica de la Unió Esportiva Sant Cugat (UESC) després de prop de dos anys al càrrec. Sánchez va iniciar la seva etapa a finals del 2012, en substitució de Jorge Dorado. Sota la seva direcció el sènior masculí s'ha consolidat a Copa Catalunya, i el femení ho ha fet a Primera Catalana, a on va ascendir fa dues temporades.

Sergi Sánchez va presentar dijous passat la seva dimissió com a director tècnic de la UESC. A dues setmanes per a l'inici de la temporada oficial, el ja exdirector tècnic deixa un càrrec amb el qual l'entitat santcugatenca ha assentat els seus primers equips a Copa Catalunya masculina i Primera Catalana femenina. En la vessant formativa ha destacat la tasca amb el cadet 1, que va fer història en disputar el Campionat d'Espanya i acabar tercer en el de Catalunya.

Sánchez ha preferit no fer declaracions a aquest mitjà fins que no es reuneixi amb la junta directiva.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.