La UE Sant Cugat femenina torna al camí de la victòria a la pista del Vilassar


  • Comparteix:

La UESC femenina ha trencat la ratxa de dues derrotes consecutives

La UESC femenina ha trencat la ratxa de dues derrotes consecutives

La UE Sant Cugat femenina trenca la ratxa de dues desfetes consecutives amb una victòria (48-54) davant el Vilassar de Dalt a la quarta jornada del grup 2 de Primera Catalana. Les noies de Germán Simón, que han anat per davant tot el partit, es col·loquen amb dues victòries i dues derrotes a la classificació.

En un partit molt igualat les vermell-i-negres han començat per darrere en el marcador al primer quart, però ràpidament han aixecat el resultat. Han aconseguit mantenir-se per davant en el marcador fins al final del primer temps, tot i que amb una diferència molt minsa (26-27).

A la segona, el Vilassar ha sortit amb la intenció de guanyar el partit i ha aconseguit un parcial de 8 a 0 a l'arrancada del tercer quart. Les de Germán Simón han tornat a trobar el seu millor joc, aprofitant per córrer a la mínima oportunitat, i han capgirat el resultat al final del tercer quart, que ha acabat amb avantatge vermell-i-negre de quatre punts (34-38). A l'últim quart, la UESC ha aconseguit mantenir les distàncies còmodament fins a tancar el matx.

L'entrenador de la UESC femenina, Germán Simón, assegura que és una victòria molt important per l'equip.

Germán Simón

Era un partit que s'havia de guanyar sí o sí. Ha sigut un partit com els tres últims, amb bon joc. Estem la bona línia i estem treballant bé.


La UESC femenina rebrà la setmana vinent l'Escola del Carme a la cinquena jornada del grup 2 de Primera Catalana.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.