La UESC visita el cuer, el CN Sabadell, amb ganes de sumar el cinquè triomf


  • Comparteix:

La UESC vol tornar al camí del triomf a la pista del CN Sabadell

La UESC vol tornar al camí del triomf a la pista del CN Sabadell

L'equip masculí de la Unió Esportiva Sant Cugat (UESC) afronta la sisena jornada de Copa Catalunya a la pista del cuer del grup, el CN Sabadell, aquest dissabte a tres quarts de vuit del vespre. Els vermell-i-negres arriben al partit després de sumar la primera derrota de la temporada davant l'Argentona. El tècnic de la UESC, Marc Guillem, adverteix de la qualitat dels sabadellencs, tot i que encara no han guanyat cap matx.

L'entrenador de la UESC, Marc Guillem, ha insistit durant tota la setmana a corregir les errades fetes en el partit contra l'Argentona. Guillem vol que l'equip millori després d'agafar el rebot defensiu i millorar el primer tram de la possessió sent més verticals. La UESC es trobarà una rival necessitat de victòries, encara no sap què és guanyar després de cinc jornades.

Guillem avisa de la qualitat de la plantilla amb jugadors que han militat a categories superiors i espera que l'equip reaccioni després de la darrera desfeta.

Marc Guillem

êl fet que és el cuer, el CN Sabadell té molt més perill.


La UESC ocupa la cinquena plaça amb un balanç de quatre victòries i una derrota. Els vermell-i-negres es troben a un triomf del líder, el Barberà del tècnic santcugatenc David Lizano. El pivot vermell-i-negre Sergio Clemente ha evolucionat favorablement durant la setmana i la seva participació és probable aquest cap de setmana, segons el tècnic de l'equip.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.