La UESC, present a la 39a Festa de Tardor amb diferents concursos


  • Comparteix:

La UESC tornarà a organitzar una nova edició de 3x3

La UESC tornarà a organitzar una nova edició de 3x3

La Unió Esportiva Sant Cugat (UESC) participarà aquest diumenge a la 39a edició de la Festa de Tardor amb concursos de diferents modalitats. La cita començarà a les deu del matí amb un 3x3 per als més joves i tindrà també un concurs de triples, competicions d'u contra u i un concurs-demostració de filigranes amb la pilota. La cita es durà a terma a la Plaça del Rei.

La UESC omplirà de bàsquet el matí de diumenge per la Festa de Tardor. Els primers a competir seran els jugadors en edat preinfantil, infantil i cadet, que disputaran un 3x3. A les onze està previst que es dugui a terme la competició de 3x3 en categoria cadet i junior, que precedirà el concurs de triples masculí i femení, amb tret de sortida al voltant de les dotze del migdia. La cita es tancarà amb un concurs d'u contra u i amb la resolució de les demostracions de filigranes amb la pilota, competició en què es podrà participar durant tot el matí.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.