El Qbasket Sant Cugat cerca el primer triomf com a local contra el Parets


  • Comparteix:

El Qbasket Sant Cugat espera ser tan fort a casa com a domicili / Font: Qbasket Sant Cugat

El Qbasket Sant Cugat espera ser tan fort a casa com a domicili / Font: Qbasket Sant Cugat

El Qbasket Sant Cugat provarà d'aprovar després de cinc jornades l'assignatura pendent en aquest primer tram de curs al grup 3 de Segona Catalana, els partits com a local. El Parets, 12è classificat, visita aquest diumenge a dos quarts de sis de la tarda un pav 1 que encara no ha viscut cap triomf dels blau cel. Els d'Ernest Santana són vuitens gràcies a les tres victòries que han obtingut lluny de Sant Cugat.

Si bé el Qbasket s'està mostrant com l'autèntica revelació lluny de casa, considerant el meritori fet que ha assolit tres triomfs com a visitant malgrat ser un nouvingut a la categoria, a casa el paper està sent més discret, tot i les evidents dificultats dels dos primers enfrontaments al pav 1. Els de Santana han caigut contra els dos invictes, el Sant Quirze i el Bàsquet Neus, de manera que aquest cap de setmana la situació és més òptima per assolir la primera victòria local.

El rival d'aquesta jornada presenta unes credencials diferents, amb només un triomf en cinc partits, això sí, en l'última jornada. El Parets va ser capaç de vèncer el Claret a casa i per 13 punts, fet que els hi pot donar moral per a la visita a Sant Cugat. En qualsevol cas, sucosa oportunitat per al Qbasket Sant Cugat per estrenar el compte de victòries al pav 1.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.