La UE Sant Cugat visita la pista de l'imbatut i temible Tordera


  • Comparteix:

La UESC vol sorprendre un líder contundent

La UESC vol sorprendre un líder contundent

La Unió Esportiva Sant Cugat (UESC) femenina visita aquest dissabte a les vuit del vespre el Tordera, líder invicte del grup 2 de Primera Catalana de bàsquet. Les gironines s'han reforçat aquest estiu amb dues jugadores de Copa Catalunya i una altra de Lliga Femenina 2 i, de moment, han corroborat el seu potencial. La UESC arriba a aquesta jornada després d'encadenar dues victòries consecutives.

La Unió Esportiva Sant Cugat té aquesta jornda un repte complicat per provar d'allargar la ratxa que l'ha dut a acumular dos triomfs seguits per primera vegada aquesta temporada. El Tordera està oferint el rendiment esperat després dels fitxatges d'aquest estiu, amb la incorporació de dues jugadores provinents del Reus de Copa Catalunya, una de perfil interior i una altra de línia exterior, i una base de la Lliga Femenina 2.

Aquesta plantilla l'ha permès endur-se cinc victòries a les cinc primeres jornades. La UESC desafiarà aquest domini provant d'aplicar velocitat en el joc i allargar al màxim la regularitat en el seu joc. Amb tota la plantilla al complet, les de Simón vénen de superar el Vilassar de Dalt i l'Escola del Carme.

El tècnic de l'equip defineix el partit com un dels desplaçaments més complicats per a les seves jugadores.

Germán Simón

És una sortida molt complicada, a la pista d'un rival invicte i que s'ha reforçat molt bé. Seguim buscant la màxima regularitat.


El Tordera és l'equip més anotador del grup 2 de Primera Catalana amb 363 punts, una mitjana de 72,6 punts per partit.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.