La UE Sant Cugat espera trencar la mala ratxa de resultats contra el Barberà


  • Comparteix:

La UESC provarà de tornar a manar al pav 1 de la Rambla del Celler

La UESC provarà de tornar a manar al pav 1 de la Rambla del Celler

La Unió Esportiva Sant Cugat (UESC) masculina rep aquest dissabte a un quart de vuit del vespre un Barberà ple de vells coneguts a la setena jornada del grup 1 de Copa Catalunya. Els santcugatencs esperen trencar una ratxa de dues derrotes seguides contra una plantilla entrenada per l'extècnic de la UESC, David Lizano. Èric Forné, exjugador vermell-i-negre, i Víctor Vilchez, del planter del club de Sant Cugat, també formen part de l'equip barberenc.

Repte d'alt component emocional el que afronta aquest cap de setmana la Unió Esportiva Sant Cugat. L'exentrenador i exdirector esportiu del club, David Lizano, torna a la que va ser casa seva amb dos exjugadors del club, Èric Forné i Víctor Vílchez. I ho fa amb cinc victòries i una derrota en el balanç inicial de curs, resultats que l'han dut a liderar la competició juntament amb CB Mollet.

Els de Barberà s'han reforçat i han creat una plantilla amb molts jugadors capaços d'anotar, un equip amb amplis recursos de rotació i amb molta diversitat de propostes defensives. La UESC, de la seva banda, arriba convençuda del seu treball però amb dubtes pel que fa als resultats. Després de vèncer en els quatre primers partits els de Guillem han perdut els dos darrers, l'últim a la pista del CN Sabadell, que encara no havia assolit cap victòria.

El tècnic dels vermell-i-negres, Marc Guillem, es mostra satisfet amb la reacció del seu equip després d'aquesta dinàmica.

Marc Guillem

Hem pagat més enllà del quart partit carències que eren necessàries solucionar des de principi de temporada. Però tenim la sensació que estem entrenant per sobre de com estem competint.


Aquest serà el primer partit després de la marxa de l'equip de l'escorta Jordi Vilavella, que ha deixat la disciplina de Sant Cugat a principis de setmana.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.