El Qbasket Sant Cugat rep el Ribes i la UESC B visita el GEiEG B


  • Comparteix:

El Qbasket Sant Cugat femení tornar al camí de la victòria

El Qbasket Sant Cugat femení tornar al camí de la victòria

El Qbasket Sant Cugat i la Unió Esportiva Sant Cugat (UESC) B femenins afronten aquest cap de setmana enfrontaments contra rivals directes als grups 3 i 1 de Segona Catalana. Les blau cel reben diumenge a dos quarts de sis de la tarda el Ribes, mentre que les vermell-i-negres visiten el GEiEG gironí dissabte a les set.

Diferents estats d'ànim en els dos equips santcugatencs a Segona Catalana femenina. El Qbasket va patir un sever correctiu contra el Manyanet, segon classificat del grup 3 de la categoria, i cerca la redempció contra un rival més assequible, el Bàsquet Ribes, 14è classificat amb dues victòries. La UESC B, de la seva banda, va superar amb comoditat el Lliçà d'Amunt dissabte passat i provarà d'apropar-se a les primeres posicions del grup 1 a la pista del GEiEG B, amb dues victòries i dues derrotes.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.