La UESC cau contra el Boet Mataró en un darrer quart fatídic


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu

Imatge d'arxiu

La Unió Esportiva Sant Cugat masculina cau a la pista del Boet Mataró (75-60) a la 8a jornada del grup 1 de Copa Catalunya. Un matx igualat en els tres primers quarts, ha donat lloc a un darrer periode amb un Boet Mataró molt encertat en el tir i una UESC que s'ha precipitat en alguns llançaments, quedant-se la victòria a la capital del Maresme.

Fins el darrer quart el matx no ha tingut un dominador clar, tot i que el primer periode ha finalitzat amb un Boet Mataró tres punts per damunt que ha donat pas a dos quarts amb igualtat i moments d'intercanvi de cistelles. Ha estat en el darrer moment quan els locals han aconseguit marxar en el marcador i acabar guanyant per 15 punts de diferència.

El tècnic de la Unió Esportiva Sant Cugat, Marc Guillem, creu el seu equip no ha sabut jugar els darrers minuts de partit.

Marc Guillem

Sabíem que es una pista complicada on no ha guanyat ningú. Hem intentat solucionar el partit amb situacions que no ens convenien i ens hem precipitat.


Els santcugatencs tornen a jugar la setmana que ve com a visitants a la pista del Mollet.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.