El Qbasket Sant Cugat i la UESC B igualen el balanç de victòries i derrotes


  • Comparteix:

El Qbasket Sant Cugat torna a guanyar lluny del pav 1 de la Rambla del Celler

El Qbasket Sant Cugat torna a guanyar lluny del pav 1 de la Rambla del Celler

El Qbasket Sant Cugat femení supera el Cerdanyola (43-58) i la UESC B cau (68-63) contra el Cabrils en els partits dels equips santcugatencs de Segona Catalana. Amb aquests resultats, blau cels i vermell-i-negres igualen el balanç de victòries i derrotes després de vuit jornades de competició, amb quatre triomfs i quatre ensopegades. El Qbasket és novè i UESC B sisena dels grups 3 i 1 respectivament.

El Qbasket Sant Cugat femení consolida la seva posició lluny de les places de descens i suma la segona victòria consecutiva en el segon desplaçament seguit. Les de Jaume Rovira tenien dos compromisos, a priori, assequibles a les pistes del Gramenet B i el Cerdanyola, i han pogut treure el triomf en totes dues visites. Malgrat ser un fet poc habitual, les santcugatenques encadenen el tercer partit seguit fora de casa, aquest cap de setmana contra el Xamba, sisè classificat.

La UESC B, de la seva banda, no ha pogut arribar a la seva aturada particular amb bon gust de boca. Les santcugatenques, que tenen aquest cap de setmana la jornada de descans, van caure contra el CB Cabrils a domicili i acumulen la quarta derrota del curs, resultat que manté la tònica de les vermell-i-negres aquesta temporada: ple de victòries a casa, ple de derrotes a domicili.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.