El júnior de la UE Sant Cugat s'assegura l'eliminatòria per ser a Preferent A


  • Comparteix:

Imatge del júnior 1 de la UESC

Imatge del júnior 1 de la UESC

El júnior 1masculí de la Unió Esportiva Sant Cugat (UESC) s'assegura matemàticament disputar l'eliminatòria d'ascens a Preferent A de bàsquet. Els santcugatencs poden ascendir de forma directa si mantenen el lideratge que ostenten a hores d'ara quan resten tres jornades per al final de la fase prèvia. El primer d'aquests tres últims partits enfrontaran els de Manel Blanco contra el cuer, però els dos darrers compromisos seran a la pista de segon, el JAC Sants, i a casa contra el tercer, l'Arenys Bàsquet.

Malgrat comptar amb una plantilla plena de jugadors de primer any, el júnior 1 de la UESC està dominant el grup 2 de la fase prèvia de Preferent, i després d'11 jornades suma nou victòries i dues derrotes. Aquest rendiment ha donat als santcugatencs el bitllet per, com a mínim, disputar l'eliminatòria d'ascens a Preferent A, grup de la segona fase en què es veurien les cares amb FC Barcelona o Joventut de Badalona.

Ara bé, l'objectiu dels santcugatencs és mantenir el lideratge amb el qual compten a hores d'ara, a tres partits per a l'acabament d'aquesta primera lligueta. Els vermell-i-negres tenen un partit de marge respecte el segon, el JAC Sants, i dos respecte l'Arenys, tercer. Amb el quart, l'Hospitalet B, els separen tres victòries, però els santcugatencs tenen el bàsquet average guanyat, motiu pel qual els hospitalencs no els poden atrapar.

Al final de la fase, el líder es classificarà de forma directa i el segon i el tercer disputaran una eliminatòria contra dos equips del grup 1 de Preferent, a hores d'ara el Manresa i el Cornellà. És una opció que, però, espera evitar el tècnic del júnior 1 de la UESC, Manel Blanco, que assegura que els rivals són d'un nivell bastant més alt.

Manel Blanco

L'encreuament és en dèficit de situació per a nosaltres, perquè al grup de dalt hi ha certa diferència, són equips de segon any i de molt bon nivell.


Durant aquestes tres últimes jornades es definiran l'ordre d'aquestes tres primeres posicions, amb enfrontaments directes entre els equips que es troben en la lluita per la primera plaça.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.