El Qbasket Sant Cugat femení visita la inexpugnable pista del Xamba


  • Comparteix:

El Qbasket femení espera corroborar el rendiment fora de casa en una pista on ningú no ha guanyat

El Qbasket femení espera corroborar el rendiment fora de casa en una pista on ningú no ha guanyat

El Qbasket Sant Cugat femení s'enfronta aquest dissabte a dos quarts de sis de la tarda al Xamba, en una de les visites més complicades del grup 3 de Segona Catalana. Les penedesenques han guanyat els quatre partits que han jugat com a locals i són sisenes amb dues derrotes. Les santcugatenques, de la seva banda, compten amb un balanç positiu pel que fa als partits lluny de Sant Cugat, amb tres triomfs sobre quatre visites, les dues últimes seguides. Al grup 1, la Unió Esportiva Sant Cugat B descansa.

Nou repte per al Qbasket Sant Cugat, que encadena el tercer desplaçament consecutiu. Ara bé, lluny del que el tòpic pot dictar, les blau cel estan treient profit d'aquests partits i, en les dues visites anteriors, les de Jaume Rovira s'han alçat amb dues victòries i han posat terra de per mig amb les places de promoció de descens. Concretament, un partit de marge que separa les santcugatenques de Llefià i el Vendrell, que són en 10a i 11a posició. Les vendrellenques són el primer equip que promocionaria.

El rival, de la seva banda, és un dels conjunts que ha protagonitzat un inici més fort. El Xamba és imbatut a casa i, amb un partit pendent, té tantes derrotes com el segon, el Manyanet Reus. Per tot plegat, el partit de dissabte proclamarà victoriós dos models que en les passedes jornades estan mostrant-se imparables.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.