La UE Sant Cugat se cita amb la victòria a la pista del CN Terrassa


  • Comparteix:

La UESC femenina segueix cercant tornar al camí de la victòria

La UESC femenina segueix cercant tornar al camí de la victòria

Una Unió Esportiva Sant Cugat (UESC) femenina amb necessitats encadena el segon desplaçament seguit a la novena jornada del grup 2 de Primera Catalana. Les santcugatenques visiten un rival directe, el CN Terrassa, diumenge a un quart de vuit del vespre. Les de Germán Simón són el primer equip que promocionaria per salvar la categoria, però té el mateix balanç que el sisè classificat, quatre victòries i quatre derrotes.

Després de protagonitzar la major gesta de la temporada a la pista del fins llavors líder imbatut, el Tordera, la UESC ha oblidat sensacions i s'ha deixat anar per la irregularitat, acumulant dues derrotes consecutives i caient fins la zona de promoció de descens. Ara bé, la igualtat en aquest grup 2 de Primera Catalana provoca que les de Germán Simón tinguin el mateix balanç que el sisè classificat, i només una victòria menys que el quart.

Les vermell-i-negres afronten el partit contra el CN Terrassa conscients que serà, a priori, el més igualat fins l'aturada hivernal. Dels tres partits que restaran després d'aquesta jornada n'hi haurà un d'alta exigència, contra el segon, el Roser, i dos que, segons la classificació, les de Simón s'haurien d'endur sense majors problemes: un partit contra el cuer, un JET B que encara no ha guanyat, i un altre contra el quart per la cua, el Ceset.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.