La UE Sant Cugat aconsegueix una treballada victòria a Manresa

Els pivots, clau en la victòria

La UESC masculina s'imposa a la difícil pista del la Salle Manresa (73-77) a la onzena jornada del grup 1 de Copa Catalunya. Els vermell-i-negres han fet valer la seva superioritat física sota el cèrcol per aixecar un matx que se'ls havia complicat i sumen la segona victòria consecutiva.

Els locals han sortit amb força i han agafat els de Marc Guillem a contrapeu. Amb les seves armes, la duresa defensiva i el contraatac, han fet anar a remolc als vermell-i-negres, que han sortit freds i han vist com ràpidament els manresans s'apuntaven un parcial de 12 a 3. Poc a poc han anat retallant diferències fins a empatar cap a la meitat del segon quart, gràcies a la millora darrere i la insistència al pal baix, però una altra estirada local ha deixat el marcador a la mitja part en 37 a 33.

A la represa, el la Salle Manresa ha tornat a sortir amb les piles posades i ha culminat un parcial de 8 a 2 que ha obligat la UESC a tornar a remar per ficar-se al partit, però finalment els de Marc Guillem han aconseguit capgirar el marcador a l'últim quart. Un cop fet el més difícil, els vermell-i-negres han aguantat el resultat fent valer la seva força sota els dos taulers i tancar el partit per sumar la seva segona victòria consecutiva.

L'entrenador de la UESC, Marc Guillem, admet que han hagut de patir la victòria, però destaca la lluita dels seus homes.

Marc Guillem

Sabiem que es complicaria el partit si anàvem per davant, però anant per darrere encara ha estat pitjor. Però hem estat capaços de lluitar per treure el partit endavant i ho hem fet.

La setmana vinent, els vermell-i-negres reben el One Ceset gironí a la dotzena jornada del grup 1 de Copa Catalunya.