El pav 3 acull aquest cap de setmana la Copa Federació de Preferent júnior


  • Comparteix:

El junior 1 de la UESC disputarà la competició / Font: UESC

El junior 1 de la UESC disputarà la competició / Font: UESC

El pav 3 de la Rambla del Celler acull aquest cap de setmana la Copa Federació de Preferent masculina en edat júnior, que reunirà quatre dels millors equips de formació català entre els quals hi ha el junior 1 la Unió Esportiva Sant Cugat (UESC). Dissabte serà el torn de les semifinals, que enfrontarà CB Hospitalet i Sant Josep de Badalona, a les nou del matí, i la UESC contra el Joventut de Badalona, a tres quarts d'onze. Diumenge es disputarà la final a partir de tres quarts d'una del migdia.

Els participants de la Copa Federació són els tres millors equips del grup 1 de Preferent i el millor del grup 2. La UESC ha acabat en primera posició al grup 2, mentre que Penya, Hospitalet i Sant Pep han estat el segon, tercer i sisè equips classificats del grup 1. Els altres equips que hi havien de participar han declinat ser-hi per manca d'efectius o per qüestions esportives.

Per tot plegat, segons comenta el coordinador de la UESC, Òscar de Paula, la disputa de la Copa al pav 3 és una gran notícia per al bàsquet a la ciutat.

Òscar de Paula

Per Sant Cugat que se celebri la Copa Federació és una cosa important, que farà poble. Això no passa sovint.


El Joventut de Badalona lidera el palmarés de la competició, amb dos títols, mentre que l'altra edició se l'ha endut el FC Barcelona.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.