El Castellar, cuer però amb una experimentada plantilla, rep la UE Sant Cugat


  • Comparteix:

Lluís Curto i els seus companys s'enfronten al Castellar abans de marxar de vacances

Lluís Curto i els seus companys s'enfronten al Castellar abans de marxar de vacances

La Unió Esportiva Sant Cugat (UESC) tanca l'any a la pista d'un rival enganyós, el CB Castellar, actual cuer del grup 1 de Copa Catalunya. Malgrat la seva posició a la classificació, els castellarencs compten amb una plantilla experimentada que pot posar en perill la victòria als de Marc Guillem en un partit que comença dissabte a un quart de vuit del vespre.

Segons l'entrenador de la UESC, Marc Guillem, el Castellar compta amb un dels millors quintets inicials de la categoria. La línia exterior formada per Albert Cadafalch, Dani Benítez i Toni Roura, juntament amb la parella interior Larry Ewulu-Sergio Garcia, crea una primera unitat amb molt de poder. Ara bé, el tram inicial de curs no està girant rodó per als vallesans, que han perdut nou dels 12 partits disputats.

La Unió Esportiva Sant Cugat, de la seva banda, espera oblidar l'experiència de la jornada passada, quan va caure de forma contundent contra el Ceset de Santa Eugènia de Ter. Els santcugatencs tanquen l'any amb els ànims d'apropar-se a les primeres posicions, tenint en compte que són a només un partit dels equips que són en tercera, quarta i cinquena posició, Barberà, Ceset i Mollet.

L'entrenador de la UESC, Marc Guillem, ressalta la dificultat del rival i espera acabar amb bones sensacions el tram de les quatre darreres jornades.

Marc Guillem

Seguim amb la idea que la lligueta de quatre partits encara la mantenim, i ens hem de plantejar que és un desplaçament complicat.


Els santcugatencs comptaran amb tota la plantilla per al darrer partit de l'any.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.