La UE Sant Cugat competeix sense tensió i perd contra el Ceset per tancar l'any


  • Comparteix:

La UESC ha caigut en el darrer partit de l'any

La UESC ha caigut en el darrer partit de l'any

Una Unió Esportiva Sant Cugat (UESC) femenina glaçada veu com el Ceset s'endú el triomf del pav 1 de la Rambla del Celler (60-72) i acomiada l'any 2014 amb derrota. Les santcugatenques han sortit sense tensió a la pista i han vist com l'avantpenúltim les superava en pràcticament totes les facetes del joc, amb una defensa en molts compassos massa permissiva i un atac massa irregular. Les de Germán Simón ja tenen més derrotes que victòries, amb sis ensopegades.

La UESC ha tornat a patir el mateix recorregut de rendiment i resultats que fa unes quantes setmanes, quan les de Simón van vèncer el líder, el Tordera, a domicili, però van acumular tres derrotes en les següents setmanes contra equips suposadament inferiors. Fa dos caps de setmana, les vermell-i-negres vencien el líder, el Roser, i de nou una davallada de joc ha fet que hagin caigut contra l'avantpenúltim, el Ceset.

L'aturada que ha patit la UESC durant dues setmanes ha tallat una possible bona dinàmica sorgida del partit del Roser, que s'ha descrit ben aviat en els primers compassos del partit contra les de Santa Eugènia de Ter. Les locals patien per trobar fluidesa en atac, amb una lenta circulació de pilota que feia que no generés perill. Ha estat al segon quart quan les visitants han vist que podien treure petroli de la visita al pav 1, i han mostrat un alt nivell d'efectivitat que les ha col·locat 10 punts amunt.

Les passades poc precises i la poca contundència en defensa seguien permetent al Ceset ampliar la seva renda, que ha superat els 10 punts. A les acaballes del tercer quart, però, les de Simón han semblat despertar a través d'una defensa zonal i augmentant una marxa en atac, liderats en l'anotació per Anna Alegre. Un parcial optimista ha situat les de Simón només dos punts per darrere en el marcador, però ha estat un miratge.

Cinc triples visitants al darrer període han esvait qualsevol possibilitat de remuntada i han certificat que la UESC no seria capaç de retenir la victòria en el darrer partit de l'any. El tècnic de l'equip, Germán Simón, es mostra descontent amb el rendiment de les seves jugadores i assegura que estan tenint problemes per encara els partits contra els rivals que es troben per sota a la classificació.

Germán Simón

Em fet un partit molt fluix, hem estat passives a nivell defensiu, estem descontents amb el treball. No estem encaran bé els partits contra els equips de la part de baix.


La UESC havia de disputar un darrer partit el 2014 dimarts de la setmana que ve, en matx ajornat corresponent a la jornada 11 contra el JET B. La manca d'instal·lacions de les egarenques, però, ha provocat que l'enfrontament es disputi finalment el djous 8 de gener.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.