Dimiteix el tècnic del sènior masculí de la UE Sant Cugat, Marc Guillem


  • Comparteix:

Marc Guillem, en primer terme, en la presentació dels equips de la UESC / Font: UESC

Marc Guillem, en primer terme, en la presentació dels equips de la UESC / Font: UESC

Marc Guillem dimiteix com a entrenador del sènior masculí de la Unió Esportiva Sant Cugat. Així ho ha anunciat el club a través d'una nota de premsa. Guillem va presentar diumenge la seva renúncia al càrrec després de la derrota de l'equip divendres a Vic. El club ha ofert la possibilitat al tècnic de continuar vinculat a l'entitat com a entrenador d'un altre equip o bé amb un càrrec a l'organigrama tècnic, però Guillem l'ha declinat.

El canvi radical que la UESC necessitava ha arribat en forma de dimissió del seu entrenador. Marc Guillem ha deixat l'entitat després d'aconseguir set victòries en els 15 primers partits, amb el seu equip situat en desena posició, a només un lloc de les posicions de promoció de descens. Guillem ja va deixar el càrrec a mitja temporada durant el curs 2010/11, quan l'equip militava a Primera Catalana.

Durant la seva segona etapa al capdavant del sènior masculí de la UESC, Guillem ha disputat 45 partits dels quals n'ha guanyat 24, amb una sisena plaça al grup 2 de Copa Catalunya al final de la temporada passada. El club ha agraït la dedicació i la tasca del tècnic al capdavant del primer equip, i a hores d'ara ja s'està treballant per trobar el relleu que es farà efectiu en tot el cos tècnic.

La presidenta de la UESC, Mònica Mateu, ha assegurat que aquest dilluns al vespre hi haurà una reunió per començar a valorar totes les opcions possibles, i que esperen trobar el relleu el més aviat possible.

Mònica Mateu

En breu esperem tenir aquest nou entrenador. Ens hem posat a treballar aquest matí i estem valorant diferents opcions.


Un dels principals elements a valorar en aquesta decisió és si es tria un tècnic de la casa o es cerca el nou entrenador fora de l'entitat. En aquest sentit, Mateu recorda que la prioritat del club és donar oportunitats a la gent del planter, tant pel que fa a jugadors com en entrenadors.

Mònica Mateu

Sempre volem donar prioritat a la gent de la casa, ho fem tant amb jugadors com amb entrenadors. Si no, buscarem fora.


La competició no s'atura, i la UESC, amb entrenador nou o no, s'enfrontarà al Platges de Mataró a domicili per encetar la segona volta.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.