La UE Sant Cugat afronta un difícil repte en el debut de Mario del Campo


  • Comparteix:

Santi Suso i els seus companys inicien la segona volta en el debut de Del Campo

Santi Suso i els seus companys inicien la segona volta en el debut de Del Campo

Mario del Campo s'estrena al capdavant del primer equip de la Unió Esportiva Sant Cugat (UESC) en un test de nivell a la pista del Platges de Mataró. El partit, amb el qual els santcugatencs estrenen la segona volta al grup 1 de Copa Catalunya, es disputarà aquest diumenge a dos quarts de set de la tarda. Serà el primer partit sense Marc Guillem a la banqueta i sense Roger Guàrdia a la pista, que aquesta setmana ha marxat al Barça B.

Nou tècnic, victòria assegurada. Partint del topic, la UE Sant Cugat hauria de treure un partit que, segons la lògica, es preveu més que complicat. Després d'una setmana convulsa, amb la marxa de Marc Guillem i l'arribada de Mario del Campo, els santcugatencs hauran de formar més que mai una pinya per superar un rival d'entitat en una pista complicada.

Malgrat que el club es troba cercant un reforç per compensar el buit ofensiu que ha generat la marxa de Guàrdia i la lesió de Lluís Curto, que encara tardarà un mes a poder tornar a entrenar, el nou tècnic dels vermell-i-negres ha reconegut a Cugat.cat que l'equip amb el qual s'enfrontarà al Platges de Mataró estarà format pels jugadors amb els quals compta a hores d'ara.

Del Campo, que ha disposat de dues sessions d'entrenament abans del partit, ha assegurat que l'objectiu passa per tornar a recuperar sensacions i treballar partit a partit, redreçant sobretot l'estat anímic dels seus jugadors. Uns jugadors, ha dit, als quals ha vist motivats i amb una actitud excel·lent de cara a tornar al camí del triomf. Pel que fa al partit contra el Platges de Mataró, el nou tècnic ha recordat que es tracta d'un repte d'alta dificultat tenint en compte totes les circumstàncies, però que vol estar amb els jugadors des del primer dia.

Mario Del Campo

Tothom m'ha dit que perquè no començava dilluns. Però vull estar al costat dels jugadors, vull intentar capgirar la situació des del primer dia.


La UESC iniciarà la segona volta a un sol partit de la promoció de descens, tot i que la igualtat de la competició situa el seu rival, sisè, a només un triomf de distància. A l'anada, en un primer matx que oferia una imatge esperançadora del projecte de la UE Sant Cugat per aquest curs, els vermell-i-negres van superar després de dues pròrrogues els maresmencs.

Pel que fa la nova situació de Del Campo, l'entrenador ha apuntat que l'acord amb el club és fins a finals de temporada, i que a partir de llavors totes dues parts decidiran si amplien el contracte.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.