El Sant Andreu Natzaret s'imposa amb contundència a la UE Sant Cugat


  • Comparteix:

La UE Sant Cugat ha sumat la segona derrota seguida

La UE Sant Cugat ha sumat la segona derrota seguida

El conjunt femení de la Unió Esportiva Sant Cugat (UESC) suma la segona derrota consecutiva en el darrer partit de la primera volta all grup 1 de Primera Catalana després de caure de forma clara (63-42) contra el Sant Andreu Natzaret. Les de Germán Simón han sucumbit a la solidesa defensiva rival, que ha igualat a la classificació a la UESC. Les vermell-i-negres es mantenen fora de la zona de descens, però el cap de setmana que ve tornen a disputar un duel directe contra el CB Olot.

Ja ho avisava el tècnic de la UESC, Germán Simón. Una de les principals armes del Sant Andreu Natzaret era la seva contundència a la defensa, i les santcugatenques només han pogut anotar 42 punts. Les vermell-i-negres segueixen sense poder establir una regularitat pel que fa als resultats. Després de començar l'any amb dos triomfs seguits, ara acumula dues derrotes consecutives. A la pista de l'Olot, les de Simón es jugaran encetar la segona volta el més lluny possible de les places de promoció de descens.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.