La UESC reforça el seu joc exterior amb David Carbonell


  • Comparteix:

David Carbonell en una imatge d'arxiu / Foto: CB Cornellà

David Carbonell en una imatge d'arxiu / Foto: CB Cornellà

La Unió Esportiva Sant Cugat incorpora David Carbonell per reforçar el joc exterior del seu sènior masculí. El jugador, format a les categories inferiors de la UESC, ha passat pel Barça, el Joventut, l'Hospitalet i el CB Santfeliuenc.

El jugador, de 20 anys, va militar al club vermell-i-negre del 2006 al 2009 i té experiència a lliga EBA amb l'Hospitalet i el CB Santfeliuenc, on ha jugat dues temporades. Actualment es trovaba sense equip, i malgrat sempre ha tingut bones prestacions en el joc interior, la intenció de Mario del Campo és que jugui d'exterior i així li ha fet saber.

Mario del Campo

És un jugador experimentat, sempre ha jugat en posicions interiors però nosaltres el farem jugar d'exterior. Ell està molt motivat.


David Carbonell ja fa un parell de dies que s'entrena amb els seus nous companys i aquesta setmana estarà disponible si del Campo ho considera oportú per jugar contra CB Granollers. Carbonell ve per pal·liar la baixa de Roger Guardia, que va marxar al filial del FC Barcelona, i el lesionat Lluís Curto.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.