El CB Granollers aprofita el moment de canvi de la Unió Esportiva Sant Cugat


  • Comparteix:

Una Unió Esportiva Sant Cugat (UESC) encara en procés de canvi veu com el CB Granollers imposa el seu ritme i s'endú el triomf (65-78) en el debut de Mario del Campo com a entrenador al pav 1 de la Rambla del Celler. Els granollerins han sotmès els santcugatencs en un segon quart on han imposat una forta pressió a tota la pista. David Carbonell, darrer fitxatge de la UESC, ha debutat amb sis punts.

Mario del Campo ha tingut un difícil debut al pav 1, marcat per les complicades circumstàncies amb les quals es troba l'equip. El conjunt segueix comptant amb un important dèficit de rotació a la posició de base, i jugadors i entrenador encara estan encaixant les seves maneres de treballar. Per si això no fos prou, davant ha tingut un Granollers rocós, intens en defensa i que ha comptat amb un elevat encert des del tir exterior.

Els primers minuts han ofert una imatge esperançadora per part dels locals, imprimint un ritme que, si bé els ha començat afavorint, se'ls ha girat en contra. El Granollers ha utilitzat una efectiva defensa pressionant, ofegant la mobilitat de la UESC en atac, i ha començat a avisar des de lluny, col·locant-se per davant en el marcador.

Ja en el primer quart ha debutat David Carbonell, que ha ensenyat algunes de les seves armes malgrat la manca evident de cohesió amb els seus companys, amb els quals només ha pogut entrenar una setmana. Del Campo ha mogut peces i ha col·locat una defensa zonal al segon quart, però l'encert des de lluny s'ha disparat i els visitants han trencat el matx, arribant als nou punts de marge.

Al segon temps, malgrat els esforços d'un incommensurable Sergi Balagué i la lluita d'Alberto Reyes a prop del cèrcol, la UESC remava però no arribava a retallar la distància. El Granollers es mostrava sòlid, i a través d'aquesta constància s'ha acabat enduent el partit. El tècnic, Mario del Campo, ressalta treball dels seus jugadors malgrat el poc temps que duen junts.

Mario del Campo

Portem cinc setmanes, i és molt difícil competir. Hem tingut un moment crític i a partir d'allà hem anat tota l'estona a remolc.


Al partit ha jugat Marc Garcia, del segon equip, per donar descans a Adrià Mesa. Amb aquesta derrota, UESC i Granollers es troben empatats a la classificació a la zona mitja baixa de la classificació, a prop de les places de promoció de descens.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.