Dificultats diferents per a Qbasket SC i UE Sant Cugat B en aquesta jornada


  • Comparteix:

El Qbasket marxa del pav 1 per primera vegada en set jornades

El Qbasket marxa del pav 1 per primera vegada en set jornades

El Qbasket Sant Cugat i la Unió Esportiva Sant Cugat (UESC) B femenins viuen aquest dissabte compromisos amb dificultats i objectius diferents als grups 3 i 1 de Segona Catalana. Les blau cel, que juguen fora per primera vegada després de set jornades, segueixen perseguint la salvació i visiten a les sis de la tarda el Vendrell, mentre que la UESC B vol fer-se forta a casa i mantenir una posició tranquil·la rebent el Sant Hilari a dos quarts de sis.

El Qbasket Sant Cugat femení tanca un llarg tram de temporada com a local, que l'ha dut a disputar una sèrie de set partits consecutius a casa amb un balanç de dues victòries i cinc derrotes. Aquests resultats han instal·lat l'equip de Jaume Rovira a la zona de promoció de descens, i malgrat tenir lluny el descens directe l'objectiu passa per apropar-se el màxim possible a la salvació, que és ara a tres partits. Per fer-ho, el primer pas passa per la pista del Vendrell, vuitè classificat amb dos triomfs més que les blau cel.

La UESC B, de la seva banda, es troba en una situació molt més còmoda. Després de superar el cuer, el CB Llagostera, amb més dificultats de les previstes (42-47) el cap de setmana passat, les vermell-i-negres es troben en setè lloc, a dos partits de la promoció de descens, i aquest dissabte es veuen les cares amb l'avantpenúltim. El CB Sant Hilari duu cinc triomfs en els 15 enfrontaments disputats fins ara.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.