Una UE Sant Cugat en una perillosa dinàmica rep el tercer, el CB Granollers


  • Comparteix:

La UESC torna al pav 1 amb la intenció de sorprendre un dels grans de la categoria

La UESC torna al pav 1 amb la intenció de sorprendre un dels grans de la categoria

En bàsquet, La Unió Esportiva Sant Cugat (UESC) femenina es preparar per a una nova gesta que la dugui a derrotar un dels equips grans del grup 2 de Primera Catalana, el CB Granollers. Després de tres ensopegades seguides, la UESC se les veurà dissabte a les quatre, més aviat de l'habitual, amb el tercer classificat.

Malgrat que les perspectives indiquen el contrari, la Unió Esportiva Sant Cugat té motius per creure en el triomf aquest cap de setmana. I és que durant aquesta mateixa temporada ja s'ha reproduït un escenari com el d'aquesta jornada: una UESC que arriba en una complicada ratxa de resultats i que talla aquesta sagnia contra un dels rivals poderosos de la competició. Ja ho va fer contra el Roser, i abans també havia superat el Tordera, llavors el líder.

En aquest cas, a la 17a jornada de competició, segona de la segona volta, és el CB Granollers qui es creua amb la UESC. Si alguna característica defineix l'equip granollerí és el seu gen guanyador, que l'ha dut a vèncer en set dels últims vuit partits, malgrat fer-ho en algunes ocasions de manera ajustada. De fet, el precedent entre santcugatenques i les de Granollers va ser dictat per aquest guió, una UESC batalladora que només va ser superada en els darrers compassos per les del Vallès Oriental.

El tècnic de la UESC, Germán Simón, apunta que serà important recordar que ja han derrotat conjunts de la part alta abans.

Germán Simón

Hem de tenir la confiança que no és la primera vegada que guanyem un equip de la part alta de la classificació. Tenim dos partits complicats, però en el que tenim més opcions és el de casa.


Simón tindrà la baixa de Maite Cuesta i Ana Alegre arribarà al partit malgrat fer-ho després d'unes molèsties. L'entrenador, però, recupera dues jugadores clau en el seu esquema, Alícia Hidalgo i Aleyda Llobet.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.