Un últim minut polèmic condemna la UE Sant Cugat davant l'Onyar

La UESC ha perdut per segon partit consecutiu

La Unió Esportiva Sant Cugat pateix un darrer minut de partit fatídic i perd per la mínima (81-80) a la pista de l'Onyar, penúltim classificat al grup 1 de Copa Catalunya. Malgrat dominar per nou punts en els tres darrers minuts, els de Mario del Campo han vist com els locals remuntaven en un darrer minut en què la UESC ha protestat les decisions arbitrals.

Amarga derrota de la UESC en una cita clau per a l'equip santcugatenc. Els de Mario del Campo es prenien l'enfrontament com una final, sobretot a efectes de classificació. I amb aquesta actitud i intenció s'han pres el matx des del primer minut, amb un primer quart de plena concentració on han agafat 10 punts de marge. Al segon quart, l'Onyar ha fet valer el seu potencial i ha remuntat el parcial, situant-se al descans dos punts per sobre.

Ara bé, tant al tercer com al quart període els vermell-i-negres han imposat la seva velocitat per agafar una renda de nou punts que han mantingut fins el darrer i fatídic minut final. Tres possessions encertades des del tir exterior dels locals i algunes decisions molt protestades pels vermell-i-negres, que han reclamat tres faltes que han considerat clares, han acabat donant el triomf a l'Onyar, amb una cistella decisiva a cinc segons per al final.

El tècnic de la UESC masculina, Mario del Campo, creu que l'equip no es mereixia perdre.

Mario del Campo

No ens mereixíem perdre avui perquè hem fet les coses bé per guanyar. Avui amb tres faltes molt clares almenys una l'han de pitar.

La UESC segueix sense poder assolir posicions tranquil·les a la classificació, i la setmana que ve tornen al pav 1 de la Rambla del Celler per enfrontar-se a un rival directe, el Cerdanyola. Durant el partit contra els gironins, Mario del Campo ha fet debutar Fernando Cerqueira, l'últim fitxatge de l'equip, i ha vist com retornava Lluís Curto, lesionat fa prop d'un mes.