UE Sant Cugat i Argentona volen evitar caure a la promoció de descens


  • Comparteix:

La UESC pretén seguir fora de la promoció de permanència

La UESC pretén seguir fora de la promoció de permanència

La Unió Esportiva Sant Cugat (UESC) espera mantenir la bona intensitat mostrada la jornada passada i seguir posant terra de per mig amb la promoció de descens. Els santcugatencs s'enfronten a un rival directe en la part central del grup 1 de Copa Catalunya, l'Argentona, aquest dissabte a les sis de la tarda.

A la passada jornada la UESC va agafar aire després d'una treballada victòria contra el Cerdanyola, triomf que la va situar fora de la zona de promoció de descens, primer objectiu des de l'arribada ara fa quatre partits de l'entrenador Mario del Campo. L'extrema igualtat en la competició fa que la UESC aspiri a seguir escalant posicions si supera un rival directe com l'Argentona.

I a hores d'ara, més enllà dels partits, també cal començar a parar atenció a aspectes com el bàsquet average. Els santcugatencs tenen el mateix balanç que els maresmencs i, per tant, en un hipotètic final ajustat de temporada és important que en cas d'empat entre triomfs i derrotes es tingui el parcial d'anada i tornada a favor. Els de del Campo hauran de suar de valent per aconseguir-ho, ja que a l'anada l'Argentona es va endur el triomf del pav 1 per vuit punts (63-71).

Tot plegat, en un partit on l'entrenador de la UESC haurà de tornar a fer mans i mànigues per completar la convocatòria. Del Campo tornarà a comptar amb jugadors del júnior 1. La setmana passada en va convocar fins a quatre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.