La UE Sant Cugat s'enfronta amb el Vilassar en la lluita per fugir del descens


  • Comparteix:

La UESC vol fer del pav 1 un feu inexpugnable

La UESC vol fer del pav 1 un feu inexpugnable

El femení de la Unió Esportiva Sant Cugat (UESC) espera traduir l'ascendent moment de joc en resultats que l'allunyi de la promoció de descens del grup 2 de Primera Catalana. Les santcugatenques s'enfronten aquest dissabte a un quart de vuit del vespre a un rival directe en aquesta lluita, el Vilassar de Dalt, 10è classificat.

La UE Sant Cugat sap el que significa vèncer els poderosos de Primera Catalana, però aquest fet no ha dut l'equip de Germán Simón a poder respirar amb tranquil·litat durant aquesta temporada. A hores d'ara és dotzena i, si bé és ja molt lluny del descens directe, es troba immersa en la lluita per la promoció de permanència. Ara bé, en les darreres tres jornades ha tingut cites de nivell a les complicades pistes del CB Olot i del Sant Nicolau, i a casa contra el CB Granollers.

Una sèrie de partits que ha executat amb nota, bona dosi de moral i ànims per afrontar un compromís com el d'aquest cap de setmana contra un rival directe com el Vilassar. A l'anada, les santcugatenques es van endur un triomf de mèrit (48-54) contra un conjunt consistent, amb una bona direcció de joc i que va situar una intensa defensa sobre les vermell-i-negres.

El tècnic de la UESC, Germán Simón, espera que la millora assolida les últimes jornades ajudi el seu equip a superar rivals directes com el Vilassar.

Germán Simón

No ens hem de posar nerviosos, hem passat un tram complicat. Ara comencen a venir partits de la nostra lliga, que són els que hem de treure, sobretot els de casa.


Simón tindrà totes les jugadores a la seva disposició per al partit d'aquest cap de setmana.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.