La UESC femenina guanya còmodament el Vilassar de Dalt


  • Comparteix:

En bàsquet, el conjunt femení de la UESC s'ha imposat (78-59) davant el Vilassar de Dalt a la 19a jornada del grup 2 de Primera Catalana. Amb aquesta victòria les santcugatenques veuen com augmenten les seves opcions de sortir de la zona perillosa de la taula.

Les santcugatenques han dominat l'inici del matx gràcies la solidesa i l'organització que han mostrat en atac. Malgrat el bon joc de les visitants, les vermell-i-negres ofegaven les seves opcions d'avançar-se en el marcador en tot moment deixant una diferència de set punts abans del final del primer quart. Aquesta diferència s'ha escurçat a dos punts en els dos primers minuts del segon quart. Als següents compassos les de Vilassar s'han avançat en el marcador. La UESC femenina ha reaccionat a temps i ha arribat al final del segon quart amb un resultat molt ajustat (33-31).

El descans i el canvi de pista han afavorit les locals, les quals han protagonitzat un augment de l'intensitat del joc i han ofegat la majoria de les accions ofensives de les rivals. Això ha fet que el resultat abans de l'últim quart fos favorable a les vermell-i-negres amb una diferència de 12 punts. Aquesta dinàmica s'ha mantingut fins al final i el partit ha acabat amb la victòria de les santcugatenques (78-59).

Amb aquest resultat les de Germán Simón sumen un nou triomf i es preparen per visitar la pista l'Escola del Carme.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.