L'assemblea de socis de la UESC força la convocatòria d'eleccions


  • Comparteix:

Imatge de l'assemblea de la UESC

Imatge de l'assemblea de la UESC

En bàsquet, l'assemblea de socis de la UESC, reunida aquest dilluns, ha aprovat per majoria absoluta instar la junta directiva a convocar eleccions el més aviat possible. L'assemblea també ha votat en contra d'aprovar la liquidació de comptes de la temporada 2013-2014 i el pressupost de la 2014-2015.

Una cinquantena de socis de la UESC s'han reunit aquest dilluns a l'assemblea ordinària per expressar el seu rebuig a la gestió de la presidenta Mònica Mateu. L'únic punt de l'ordre del dia que s'ha aprovat ha estat el de les activitats que s'han dut a terme durant l'any passat.

Els altres dos punts de l'ordre del dia que s'han sotmès a votació, la liquidació de comptes de la temporada 2013-2014 i el pressupost de la 2014-2015, han tingut 29 vots en contra, 11 a favor i 4 abstencions.

Els socis han demanat que en aquest clima de tensió es fes una altra votació per convocar eleccions a la presidència el més aviat possible. 31 vots a favor, 7 en contra i 2 abstencions han instat la junta perquè obri el període electoral. El directiu de la UESC, Xavi Palou, es mostra decebut i trist per la situació del club.

Xavi Palou

Estic trist perquè la junta fa un gran esforç i alguns només miren interessos personals.


Mònica Mateu complirà dos anys al capdavant de la UESC aquest abril. En els propers dies la junta directiva haurà de fer pública la seva decisió.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.