La UE Sant Cugat no es refia d'un CN Sabadell que és cuer destacat


  • Comparteix:

Mario del Campo i David Carballo, membres de la nova UESC

Mario del Campo i David Carballo, membres de la nova UESC

La Unió Esportiva Sant Cugat (UESC) masculina s'enfronta amb recel al cuer del grup 1 de Copa Catalunya, el CN Sabadell, aquest dissabte a un quart de vuit del vespre al pav 1. Els santcugatencs ja van caure a l'anada contra els sabadellencs, i ara no es refien d'un equip contra el qual volen aconseguir la tercera victòria consecutiva.

Malgrat no comptar amb les millors condicions possibles de treball, Mario del Campo ha pogut treure la UESC de la promoció de descens i, després d'aprofitar-se de la igualtat de Copa Catalunya, l'equip vermell-i-negre ha agafat un marge de dos partits respecte la zona calenta de la classificació. Per allargar aquesta bona dinàmica, els santcugatencs s'enfronten al cuer destacat de la categoria, amb quatre triomfs en 20 partits.

Ara bé, aquestes circumstàncies fan que del Campo no es refiï ni del rival ni del matx. Tenint en compte tots els condicionants, l'entrenador opina que cal més concentració que mai. I un bon exemple és a l'anada, quan l'equip entrenat llavors per Marc Guillem va caure contra el CN Sabadell quan ja era cuer. Els sabadellencs tenen en Jonathan Ramírez el seu líder, ni més ni menys que el màxim anotador de la competició fins ara amb 25 punts per partit.

Segons del Campo, una de les claus passarà per no caure en el ritme dels rivals i estar plenament atents a tots els detalls per treure un triomf que preveu clau. El tècnic es mostra contundent amb el respecte que té cap el matx.

Mario del Campo

Per la situació en què estem és el partit que més respecte i més por em fa.


Fins a quatre dels 10 jugadors amb fitxa del primer equip seran baixa per a la UESC. Sergio Clemente, Adrià Mesa, Yusuf Yusuf Ozciger i Unai García seran substituïts, una altra vegada, per jugadors júniors i del segon equip.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.