El Qbasket es veu les cares amb el Manyanet Reus, tercer classificat


  • Comparteix:

El Qbasket s'enfronta a un dels equips durs de la competició

El Qbasket s'enfronta a un dels equips durs de la competició

El Qbasket Sant Cugat femení segueix cercant la regularitat de resultats al grup 3 de Segona Catalana, i aquest cap de setmana té una dura prova per provar de trencar la ratxa de tres derrotes seguides. Les santcugatenques reben diumenge a dos quarts de sis de la tarda el tercer classificat de la categoria, el Manyanet Reus.

Després de 19 jornades de competició, el Qbasket Sant Cugat manté un procés d'adaptació a una Segona Catalana on ha aterrat aquesta temporada. La salvació matemàtica és a tres victòries, però el principal problema de les santcugatenques és en la regularitat del seu joc i resultats. Les de Jaume Rovira han caigut en els tres darrers enfrontaments, si bé en dos d'ells s'ha enfrontat a equips poderosos com el Llefià i el Minguella.

El Qbasket torna a veure's les cares aquesta jornada davant un dels conjunts forts de la lliga, el tercer classificat, un Manyanet Reus que es troba en un bon moment de forma després d'aconseguir cinc triomfs consecutius. El precedent no dóna bones sensacions a les blau cel, que van caure per més de 50 punts a l'anada. El factor local ha d'ajudar les santcugatenques a millorar aquest registre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.