La UE Sant Cugat cerca allargar la seva tranquil·litat contra l'Escola del Carme


  • Comparteix:

La UESC femenina s'enfronta a l'avantpenúltim, l'Escola del Carme

La UESC femenina s'enfronta a l'avantpenúltim, l'Escola del Carme

La Unió Esportiva Sant Cugat (UESC) femenina provarà de mantenir una jornada més la seva posició tranquil·la a la classificació contra un rival ascendent, l'Escola del Carme. El matx, corresponent a la 20a jornada del grup 1 de Primera Catalana, es disputa a Sabadell aquest diumenge a un quart d'una del migdia.

Germán Simón ha assegurat durant tota la temporada que hi ha partits que cal guanyar sí o sí per assolir la permanència de forma solvent. I un dels enfrontaments marcats en vermell al calendari és aquesta visita a l'Escola del Carme, actual avantpenúltim de la categoria. Ara bé, ni Simón ni les seves jugadores es refien d'un conjunt en creixement les últimes jornades, que ha estat capaç de superar el Tordera a domicili i que arriba després de desfer-se també fora de casa del Boet Mataró.

No obstant a la seva millora, una dada optimista per a la UESC és el pobre rendiment com a local en els últims mesos de l'Escola del Carme, que ha perdut els darrers set partits a casa, això sí, contra rivals de la part alta de la classificació. El bon treball en les últimes setmanes de la UESC haurà de superar els perills de les sabadellenques, que arriben sobretot des de la seva efectiva línia exterior, poderosa des de la línia de tres.

Per tot plegat, el tècnic de la UESC, Germán Simón, avisa d'un partit que pot resultar ser més difícil del previst.

Germán Simón

S'ha d'estar molt a l'aguait, hem d'anar amb la convicció de guanyar el partit però amb la precaució de no refiar-nos.


Simón només tindrà el dubte de Maite Cuesta per al partit contra l'Escola del Carme.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.