El Qbasket espera trobar forces a la pista del CB Ribes per tornar a guanyar


  • Comparteix:

El Qbasket té l'oportunitat de trencar una complicada dinàmica de resultats

El Qbasket té l'oportunitat de trencar una complicada dinàmica de resultats

El Qbasket Sant Cugat femení confia a trobar les forces necessàries a la pista del CB Ribes per trencar una ratxa de quatre derrotes seguides al grup 3 de Segona Catalana. Les santcugatenques es veuen les cares amb les ribetanes aquest dissabte a dos quarts de vuit del vespre. A l'anada les de Jaume Rovira van caure per una diferència de només cinc punts en un partit caracteritzat per la manca del control de rebot de les santcugatenques i els problemes per atacar les variants defensives rivals.

El Qbasket és a una ensopegada d'igualar la pitjor ratxa del curs, quan entre les jornades nou i 13 va encadenar cinc derrotes seguides. Ara bé, aquesta dinàmica és menys dolorosa pel fet que tres dels quatre rivals amb els quals les blau cel han caigut en les quatre jornades anteriors es troben en les sis primeres posicions. Aquest cap de setmana les de Rovira s'enfronten al novè, però que ostenta una posició enganyosa, ja que té el mateix balanç que, precisamet, el sisè classificat, el Llefià, amb 11 triomfs.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.