La UE Sant Cugat femenina guanya el Boet Mataró i s'acosta a la zona tranquil·la

La UE Sant Cugat femenina guanya (57-50) en un ajustat partit el Boet Mataró a la jornada 23 del grup 2 de Primera Catalana. Les de Germán Simón encadenen dues victòries consecutives contra rivals de la part baixa de la taula i es col·loquen amb balanç positiu a la classificació, 12 victòries i 11 derrotes.

Els primers instants del matx els ha dominat el Boet Mataró, un equip que només suma cinc victòries en tota la lliga i que necessita urgentment sumar triomfs si vol tenir alguna possibilitat de salvar la categoria. Ràpidament, però, la UESC s'ha fet amb el domini del matx i ha obert escletxa al marcador al primer quart aprofitant la seva fluïdesa en atac i la poca punteria mataronina. Al segon període, la imprecisió s'ha estès als dos equips i el partit ha marxat al descans amb avantatge santcugatenc, 29 a 24.

A la represa, l'encert exterior de les santcugatenques i la seva bona feina en defensa ha propiciat un parcial de 13 a 4 que ha tornat a posar distàncies i semblava que ja acabava amb la resistència de les mataronines, que continuaven sense trobar la cistella amb facilitat i han arribat a perdre de 16 punts. Però passat el cinquè minut del tercer quart, a les noies de Germán Simón se'ls hi han apagat els llums i s'han encallat al marcador.

Afortunadament per les vermell-i-negres, les visitants tampoc han estat fines en el llançament, pràcticament només han pogut anotar de tir lliure, i quan la UESC per fi ha recuperat l'encert, de la mà de Puri García i Marta Carreño, ha tancat el partit per sumar una victòria molt important.

Germán Simón

Era un rival que havíem d'intentar allunyar. Era una victòria que ens dóna molta vida i ens permet seguir allunyant-nos. Al principi de temporada havíem perdut contra rivals assequibles, però ara ho hem recuperat.

La setmana vinent, les de Germán Simón tornen a jugar a casa, reben el Club Natació Terrassa.