La UE Sant Cugat pretén consolidar la seva tranquil·litat contra el CN Terrassa


  • Comparteix:

UESC-CN Terrassa, duel entre equips en forma al grup 2 de Primera Catalana

UESC-CN Terrassa, duel entre equips en forma al grup 2 de Primera Catalana

La Unió Esportiva Sant Cugat (UESC) vol donar un pas 'de gegant' cap a la permanència al grup 2 de Primera Catalana. Amb aquestes paraules s'ha referit l'entrenador de la UESC, Germán Simón, al possible resultat d'un partit que enfronta el seu equip al CN Terrassa dissabte a un quart de vuit del vespre. Les santcugatenques cercaran la tercera victòria consecutiva contra un rival també a l'alça, que lluita per accedir a la quarta posició.

La UESC ha trobat la manera de seguir un camí regular i estabilitzar des de fa ja algunes jornades tant joc com resultats. Aquesta bona dinàmica els ha dut a col·locar una distància de tres partits amb la promoció de descens, amb un balanç de dues victòries seguides. Ara bé, el rival d'aquesta jornada ja va mostrar les seves credencials a l'anada, quan a través del seu joc compensat va ser capaç de superar de 14 punts l'equip de Germán Simón (66-52).

Les egarenques, de la seva banda, no es queden curtes i han sumat sis triomfs en les últimes set jornades. Un gran rendiment que ha situat el Natació a prop de la part capdavantera de la categoria, a través de l'equilibri d'una perillosa línia exterior i una línia interior capaç de carregar amb força el rebot i intimidar. Per tot plegat, l'entrenador vermell-i-negre preveu un partit complicat contra un dur rival.

Germán Simón

Tant la línia exterior com la interior està molt compensada. Es tracta de fer un partit complet i no sotir-ne.


Simón podrà comptar amb la plantilla per al partit d'aquesta jornada.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.