Un Qbasket Sant Cugat necessitat rep un dels colíders de la categoria, el Xamba


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu del Qbasket Sant Cugat femení

Imatge d'arxiu del Qbasket Sant Cugat femení

El Qbasket Sant Cugat femení rep aquest diumenge a dos quarts de sis de la tarda un dels colíders del grup 3 de Segona Catalana, el Xamba, en la 24a jornada de lliga. Les santcugatenques són avantpenúltimes i ocupen posició de promoció de permanència.

El Qbasket Sant Cugat rep la visita d'un dels dos equips que lluiten frec a frec per ser els campions del grup 3 de Segona Catalana. Les de Vilafranca estan igualades al capdavant de la classificació amb el CB Morell i allunyades dels seus perseguidors quan resten sis jornades. Les santcugatenques, de la seva banda, estan fora de les posicions de descens directe amb un marge de tres victòries respecte el Cerdanyola B.

Tot i això, ocupen posició de promoció de permanència igualats amb el Caldes i a dues victòries del Bàsquet Sitges. El balanç de les de Jaume Rovira és de sis victòries i 17 derrotes.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.