Un grup de socis de la UESC denuncien que la junta no ha atès una petició d'assemblea


  • Comparteix:

Imatge de la darrera Assemblea de la UESC

Imatge de la darrera Assemblea de la UESC

Un grup de socis de la Unió Esportiva Sant Cugat (UESC) ha denunciat davant el Consell Català de l'Esport i la Federació Catalana de Basquetbol (FCBQ) la no-convocatòria d'una assemblea extraordinària sol·licitada per un 23% de socis de l'entitat. Segons la denúncia, en els estatuts de l'entitat queda contemplat que si un 10% de socis demana una Assemblea Extraordinària, cal convocar-la en un marge de 15 dies i la data va expirar el 24 de març.

Un grup de socis de la UESC han decidit denunciar davant el Consell Català de l'Esport i la Federació Catalana de Basquetbol aquesta no convocatòria d'assemblea extraordinària. La denúncia vol servir perquè aquest dos ens intervinguin tenint en compte el que tipifica la normativa general i els estatuts de la UESC davant un fet que consideren 'un incompliment molt greu de la junta'.

La petició d'Assemblea Extraordinària la van formular el dia 9 de març a les oficines del club.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.