La Salle Manresa aprofita la passitivat de la UE Sant Cugat per endur-se el triomf

Una Unió Esportiva Sant Cugat masculina indolent no mostra l'actitud necessària per vèncer la Salle Manresa i sucumbeix davant l'efectivitat del rival (58-64). Els santcugatencs només han despertat al tram final del partit, quan ja era massa tard per a la remuntada. Els visitants han encarrilat el partit al primer quart, quan han anotat 24 punts.

La UESC va demostrar que amb la correcta actitud defensiva era capaç de vèncer qualsevol rival del grup 2 de Copa Catalunya. Ara bé, aquesta jornada ha servit per ensenyar que si no se surt amb la tensió adequada un equip de la part baixa com la Salle Manresa es pot endur el triomf del pav 1. Bona mostra d'això ha estat els primers 10 minuts, en què els santcugatencs han estat desdibuixats en atac i permissius en defensa.

Ara bé, l'efectivitat dels manresans, sobretot des del tir exterior i amb bones transicions defensives, ha fet la resta. 13 punts de diferència era una llosa massa gran per a una UESC sense esma, que malgrat que ha anat creixent a mida que avançava el partit no ha posat en perill el domini dels del Bages. Al principi del tercer quart els vermell-i-negres han augmentat una marxa darrere, però no ha estat suficient per acabar de redreçar la situació.

Només uns minuts finals ja a la desesperada, amb constants variants defensives i un Fernando Cerqueira engrescat que liderava l'ofensiva local, han apropat els de Del Campo a set punts. Ara bé, els locals no han pogut culminar la remuntada i han acabat entregant el triomf. L'entrenador de la UESC s'ha mostrat crític amb el compromís dels jugadors importants en el partit.

Mario del Campo

No hem estat al nivell de concentració que exigeix la categoria. Els jugadors importants no han estat a nivell de compromís i de sacrifici.

Els santcugatencs aturen la trajectòria cap a la permanència matemàtica i el cap de setmana que ve visiten un rival directe, el Ceset.