Socis de la UE Sant Cugat denuncien Mònica Mateu per falsedat documental


Temes relacionats

L'assemblea de socis de la UESC força la convocatòria d'eleccions (23/feb/15)


  • Comparteix:

Imatge de l'última assemblea de la UESC

Imatge de l'última assemblea de la UESC

La plataforma 'Per una UESC transparent i de tots', integrada per socis del club, denuncia per segona vegada davant el Consell Català de l'Esport la junta directiva encapçalada per Mònica Mateu, a qui acusa directament de falsedat documental. Aquest grup de socis assenyala Mateu per presentar al Consell un document on es comunica un canvi dels estatuts, aprovat en l'assemblea de 2010, per ampliar el mandat de l'última junta de quatre a sis anys.

La plataforma ha recollit el testimoni d'alguns membres de l'actual junta de la UESC que neguen tant la celebració de l'assemblea de 2010 com l'aprovació d'aquest canvi als estatuts del club per presentar la denuncia. Segons Àlex Bas, membre del grup 'Per una UESC transparent i de tots', en l'assemblea del febrer alguns socis van demanar l'acta de l'assemblea de 2010 però no han obtingut resposta.

Àlex Bas

L'assemblea de 2010 hi ha socis que ens confirmen que no es va fer mai. A l'última assemblea vam demanar l'acta on s'aprovava l'acord però no existeix. Mai no s'ha parlat.


Aquest grup, que també va participar en la primera denuncia per no convocar l'assemblea extraordinària sol·licitada per gairebé una quarta part dels socis, diu que l'única resposta de la presidenta han estat dues cartes on 'desqualifica els socis contraris a la seva gestió'. La plataforma expressa en un comunicat que Mateu 'ha aprofitat per difondre mentides i calúmnies infundades per propiciar el temor al canvi, en lloc d'afrontar la seva evident responsabilitat'. Àlex Bas espera que el tema se solucioni.

Àlex Bas

El tema és molt greu i esperem que es desencalli. O es convoquen eleccions o es treballa per la UESC, però no s'ha fet ni una cosa ni l'altra.


La plataforma ha obert a Facebook la pàgina 'Volem una UESC transparent i de tots' amb el propòsit que s'hi adhereixin aquells socis que comparteixen la seva preocupació per l'actual situació del club.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.