Sports PTB inicia l'activitat amb el 2n Torneig Solidari de bàsquet inclusiu


  • Comparteix:

Imatge del cartell del torneig

Imatge del cartell del torneig

L'associació Sports PTB, creada pel santcugatenc Joan Pahisa per fomentar l'esport per a persones de talla baixa, inicia la seva activitat. L'associació col·laborarà amb el 2n Torneig Solidari de bàsquet inclusiu 5x5 que es farà el primer de maig a les pistes de Sant Francesc. L'activitat, oberta a totes les edats, es fa en benefici de l'Espai Joäo Martí i Sports PTB participarà amb un equip. Les inscripcions es poden fer fins el 29 d'abril al web Espaijoaomarti.org.

Aquesta és la primera d'una sèrie d'activitats que l'associació té previstes fer els pròxims mesos a València, Madrid i Barcelona. Com explica Joan Pahisa, responsable d'Sports PTB, l'objectiu és col·laborar amb altres entitats per convertir les activitats esportives en inclusives.

Joan Pahisa

La idea és col·laborar amb altres associacions que ja fan activitats esportives i convertir-les en inclusives on nosaltres podem participar.



Aquesta primera col·laboració d'Sports PTB té caràcter solidari ja que els diners que es recaptaran serviran per a les activitats amb infants de població nouvinguda que estan a l'Espai Joäo Martí de Barcelona. De fet, Pahisa assegura que intentaran que hi hagi un fons solidari en totes aquelles col·laboracions que facin.


Joan Pahisa

Intentem que hi hagi un fons solidari perquè pretenem sensibilitzar i normalitzar la situació de les persones de talla baixa.


Sports PTB farà en breu un carnet per a simptatitzants al preu de 15 euros l'any que anunciarà pròximanent a la seva pàgina de Facebook.







  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.