La UE Sant Cugat repta els perills de la pista del CESET gironí


  • Comparteix:

La UESC pretén signar quan abans millor la permanència

La UESC pretén signar quan abans millor la permanència

La Unió Esportiva Sant Cugat (UESC) masculina espera imposar la seva llei en un dels escenaris més complicats del grup 1 de Copa Catalunya, la pista del CESET gironí. Els de Mario del Campo, ferits en la línia interior per les importants baixes d'Alberto Reyes i Santi Suso, provaran de fer un pas quasi definitiu a la permanència matemàtica aquest dissabte a partir d'un quart de vuit de la tarda.

Després de les grises sensacions mostrades el cap de setmana passat en el partit contra la Salle Manresa, la UESC ha treballat durant la setmana per recuperar ànims i 'valors', segons paraules del seu tècnic, Mario del Campo, i encarar les quatre jornades finals amb la fita d'assolir la permanència matemàtica el més aviat possible. Malgrat no ser matemàtic, un triomf a la pista del CESET suposaria virtualment la permanència dels vermell-i-negres a Copa Catalunya una temporada més.

Contra un equip equilibrat, amb qualitat defensiva i varietat d'opcions en atac, amb una plantilla teixida per optar a ser entre els quatre primers, els jugadors de del Campo s'hauran de multiplicar per aturar els centímetres locals a prop de la pintura, tenint en compte les absències de Reyes i Suso. El tècnic de la UESC recorda la dificultat de jugar a Girona i la qualitat de la plantilla dels gironins.

Mario del Campo

Tenen qualitat individual i col·lectiva, a casa seva ha perdut molts pocs partits. Està fet per lluitar per les posicions capdavanteres.


Després d'aquesta jornada a la UESC li faltaran dos partits com a local, contra Castellar i CB Vic, i un desplaçament a la complicada pista del Masnou.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.