El Qbasket Sant Cugat visita l'Alella, rival de la part baixa de la classificació


  • Comparteix:

Imatge d'un partit del Qbasket Sant Cugat

Imatge d'un partit del Qbasket Sant Cugat

El Qbasket Sant Cugat visita la pista de l'Alella aquest diumenge a dos quarts d'una del migdia en la 27a jornada del grup 3 de Segona Catalana. Els santcugatencs arriben al partit després d'una derrota la setmana passada com a locals i esperen mantenir les opcions de ser cinquens quan resten quatre jornades per acabar la lliga.

El Qbasket Sant Cugat està lluitant frec a frec en les últimes jornades amb el Martinenc per veure qui dels dos acaba en cinquena posisició. Ara mateix tots dos conjunts estan igualats amb un balanç de 15 victòries i 11 derrotes just una setmana abans que s'enfrontin entre ells. Abans d'això, els santcugatencs hauran de superar un Alella que es troba en posició de promoció de permanència ja que és tercer per la cua amb només set victòries i 19 derrotes. El precedent és favorable al Qbasket, que es va imposar en el partit d'anada per 79 a 68 al pav 1 de la Rambla del Celler.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.