El grup 'Volem una UESC transparent i de tots' es presenta i reclama eleccions


  • Comparteix:

Alguns dels integrants de la plataforma 'Volem una UESC transparent i de tots'

Alguns dels integrants de la plataforma 'Volem una UESC transparent i de tots'

La plataforma 'Volem una UESC transparents i de tots' s'ha presentat aquest dimarts davant més d'una trenta de socis de l'entitat i ha reiterat que l'objectiu d'aquest grup és la convocatòria d'eleccions, tal com van sol·licitar en l'assemblea del 23 de febrer. El grup de pares i mares, socis de la UESC, també ha presentat un decàleg de deu punts on descriuen quin club volen.

El grup, que s'ha autodefinit com un punt de trobada de socis de l'entitat preocupats per l'actual situació del club, assegura que no respon a cap candidatura. A més, ha volgut deixar clar que la solució passa perquè la junta convoqui una assemblea extraordinària i convoqui eleccions, com explica Àlex Bas, un dels membres.

Alex Bas

Després de tot sembla palès que el que cal són unes eleccions per desbloquejar aquesta situació i com més aviat millor pel bé de l'entitat.


L'ideari presentat per la plataforma, fet a través de les aportacions dels mateixos pares, destaca que vol un club de tots i per a tots on s'apliquin els valors de la UESC. També parla de la necessitat d'establir una identitat i tenir un model esportiu propi, amb transparència social i econòmica. Volen una UESC ben relacionada amb les entitats de la ciutat, planificada i organitzada, que deixi treballar els tècnics. La plataforma vol un club a l'alçada de Sant Cugat, que creï una xarxa de pares per estimular la participació activa i ser el club de la ciutat.

Preguntats per si la plataforma pot tenir continuïtat un cop es resolgui aquesta situació, Àlex Bas reconeix que no s'ho han plantejat però apunta la possibilitat de servir de suport a la junta.

Àlex Bas

Encara no ens ho hem plantejat. Però si es pot aconseguir que aquesta pluja d'idees es mantingui i ajudar la junta, pot ser una bona opció.


La plataforma ha presentat les últimes setmanes dues denúncies al Consell Català de l'Esport, una primera per l'incompliment de la convocatòria d'una assemblea extraordinària, que també es va presentar a la Federació Catalana i ha estat desestimada, i la segona per falsedat documental de la presidenta Mònica Mateu.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.