La UE Sant Cugat pot lligar matemàticament la salvació a Copa


  • Comparteix:

La UESC torna a casa per pràcticament sentenciar la permanència

La UESC torna a casa per pràcticament sentenciar la permanència

La Unió Esportiva Sant Cugat (UESC) signarà de forma matemàtica la permanència a Copa Catalunya si supera aquest dissabte a un quart de vuit de la tarda el CB Castellar. Els santcugatencs necessiten trencar amb la dinàmica establerta fa tres setmanes, en què han encadenat tres ensopegades seguides. L'enfrontament entre Argentona i Granollers d'aquesta jornada fa que un triomf dels de del Campo els asseguri la salvació directa, objectiu quan va arribar el tècnic.

Mario del Campo va aterrar a la UESC amb una situació peculiar: el primer equip masculí havia variat els objectius des de principi de temporada, i de generar expectatives d'ascens havia mutat a un projecte coix en què el que era prioritari era mantenir la categoria a Copa Catalunya. Amb l'ajuda del planter i a través d'un joc basat en el talent individual i un infatigable treball defensiu, l'entrenador ha dut el conjunt a la situació de poder signar la permanència a falta de dues jornades per al final de la fase regular.

Tot plegat, gràcies a tenir l'average guanyat amb el Granollers i a comptar amb una distància de dos partits amb l'Argentona, precisament dos equips que s'enfronten aquest cap de setmana. La UESC, però, s'ha de centrar en fer la seva feina, que no és altra que vèncer un CB Castellar que, de la seva banda, ja té la mirada posada en la fase de permanència.

Els de Mario del Campo s'hauran de refer d'una dinàmica de tres derrotes seguides. El tècnic creu clau variar la tendència per asseguar-se l'èxit.

Mario del Campo

Venim d'una dinàmica complicada, crec que ens mereixem acabar aquestes jornades canviant aquesta situació crítica.


Els vermell-i-negres compten amb l'única baixa de Yusuf en el matx que suposarà l'avantpenúltim de la temporada dels vermell-i-negres.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.