La UE Sant Cugat perd a la segona pròrroga davant el CESET Girona

Una imatge d'arxiu

La UE Sant Cugat cau en un igualadíssim partit (79-71) a la pista del CESET Girona a la 27a jornada del grup 2 de Primera Catalana i es queda a un pas de certificar la salvació matemàtica. Les de Germán Simón han lluitat fins al final, però han acabat perdent davant les gironines, un equip de la part baixa de la taula.

La UE Sant Cugat ha sortit amb força a la pista gironina, conscients de que una victòria els donava ja la salvació. Les de Germán Simón s'han imposat al primer quart per 13 a 22 en un gran primer quart en atac. Al segon temps, les locals s'han entonat en atac i, recolzades en un gran percentatge de llançament, han empatat el partit al descans (30-30).

A la represa ha seguit la igualtat i el tercer període ha acabat amb 42 a 45 per les santcugatenques que han agafat avantatge al darrer quart i afrontaven l'última jugada amb avantatge d'un punt. Desafortunadament per les de Germán Simón, les gironines han pogut forçar la pròrroga. Al primer temps extra, no s'ha desfet la igualtat i s'han hagut de jugar cinc minuts més, en què les locals han agafat les regnes del matx i han decantat definitivament el marcador amb un parcial de 7 a 0.

El tècnic de les vermell-i-negres, Germán Simón, assegura que la derrota ha afectat l'equip, però que se'n recuperaran.

German Simon

L'esforç ha estat brutal, un partit amb molt de desgast. S'ha de valorar, ara és difícil, però dimarts ho veurem d'una altra manera.

La setmana vinent, les vermell-i-negres reben el Sagrada Família a la 28a jornada del grup 2 de Primera Catalana.